Віртуальний кластер державних закупівель як інноваційний об`єкт інтегрованого логістичного менеджменту - Смиричинський, В.В. (Проблеми науки, 2012)
Розглянуто умови, основні завдання та етапи формування віртуального логістичного кластеру – нової форми функціонування та розвитку логістичної системи державних закупівель, забезпечення концепції інтегрованих логістичних ресурсних потоків у системі державних закупівель як передумови забезпечення конкурентоспроможності мережевих логістичних кластерних формувань у регіонах України.