Напрями вдосконалення нормативно-правового забезпечення інноваційного розвитку агропромислового комплексу України - Волосюк, М.В. (Проблеми науки, 2012)
Проаналізовано нормативно-правову базу інноваційного розвитку агропромислового комплексу України. Вказано на необхідність подальшого вдосконалення нормативно-правового забезпечення цієї сфери.