Уваги до сучасної гуманітарної термінології - Жайворонок, В.В. (Термінологічний вісник, 2011)
У статті тлумачимо й коментуємо найуживанішу гуманітарну термінологію з огляду на її співвідношення з мовними знаками-ідеями, з одного боку, а з другого, — зі спеціалізованими поняттями, які стоять за відповідними реаліями.