Причини виникнення концептуальної багатозначності лінгвістичних термінів - Ляшук, Н.А. (Термінологічний вісник, 2011)
У статті окреслено механізми формування явища концептуальної багатозначності лінгвістичних термінів та проілюстровано їх на прикладах. Здійснено порівняльний аналіз дефініцій лінгвістичних термінів, засвідчених у лексикографічних джерелах та в метамовленні вітчизняних і зарубіжних лінгвістів.