Обсяг термінопоняття "фразеологія” в кореляції "сукупність мовних одиниць” - Мирошніченко, І.М. (Термінологічний вісник, 2011)
Проаналізовано погляди вітчизняних та закордонних лінгвістів на обсяг термінопоняття “фразеологія” як сукупність мовних одиниць. Обгрунтовано власне розуміння цього поняття.