Контроль реалізації стратегії ефективного функціонування регіонального ринку праці - Жиліна, М.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Розглянуто проблеми контролю реалізації стратегії ефективного функціонування регіонального ринку праці. Виділено параметри і критерії, що підлягають контролю. Запропоновано організаційні засади контролю реалізації стратегії ефективного функціонування регіонального ринку праці, які дозволяють розглядати його як систему і процес спостерігання та регулювання окремих видів діяльності.