Різновиди словникових статей термінів кримінального права в юридичній лексикографії - Василькова, Л.М. (Термінологічний вісник, 2011)
У статті подано класифікацію словникових статей термінів кримінального права, зафіксованих у юридичних словниках, та коротко проаналізовано їх дефініції.