Листи як вiдображення епохи - Слапчук, В. (Сiверянський лiтопис, 2006)
Листи до Михайла Коцюбинського: Т. І - К.: Українські пропілеї, 2002. -368 с.; Т. 2. - Ніжин: Аспект, 2002. - 344 с.; Т. 3. - Чернігів: КП «Видавництво «Чернігівські обереги», 2002. - 480 с.; Т. 4. - Ніжин: ТОВ «Видавництво «Аспект-Поліграф», 2003. - 400 с.