Производственная функция c энергетическими затратами в качестве аргумента для угледобыающего предприятия - Атабеков, О.И. (Економіка промисловості, 2013)
Мета статті – розробка методичних підходів до побудови виробничої функції вуглевидо¬бувних підприємств. Особливість пропонованих виробничих функцій – вони однофакторні; як аргумент функції застосовуються прямі й непрямі витрати енергетичних ресурсів на видобуток вугілля й обслуговування шахти. Ключові слова: виробнича функція, вуглевидобувне підприємство, прямі та непрямі витрати енергетичних ресурсів.