Удосконалення системи оцінки складності нового гірничошахтного устаткування очисних вибоїв - Косарев, В.В. (Економіка промисловості, 2013)
Запропоновано рекомендації щодо удосконалення принципів оцінки складності гірничошахтного устаткування очисних вибоїв, що мають застосовуватися при проведенні приймальних випробувань дослідних зразків. Ключові слова: вугільна шахта, устаткування, дослідний зразок, промислові випробування, оцінка складності техніки, вугільний вибій.