Управління загрозами фінансовій безпеці підприємства - Орехова, К.В. (Економіка промисловості, 2013)
Розроблено блок-схему алгоритму управління загрозами фінансовій безпеці підприємства; виділено основні етапи здійснення цього процесу: оцінювання, аналіз та управління. Визначено сутність, зміст, переваги та недоліки застосування методів оцінювання загроз фінансовій безпеці в системі фінансового менеджменту підприємства. Ключові слова: підприємство, фінансова безпека, загрози, оцінювання, аналіз, управління.