Экономическая оценка капитала угледобывающих предприятий как инструмент привлечения инвестиций - Рассуждай, Э.Я. (Економіка промисловості, 2013)
Розглянуто методичні підходи до оцінювання капіталу вугледобувних підприємств, обґрунтовано необхідність і можливість їх капіталізації. Вивчено категорію «гірничий капітал». Проаналізовано особливості оцінювання вартості у добувній галузі, запропоновано методику оцінювання рентної вартості підприємства на основі розрахунку чистих грошових потоків. Ключові слова: капітал, вугледобувні підприємства, інвестиції, економічна оцінка.