Передумови, проблеми й загрози формування та використання експортного потенціалу машинобудівних підприємств - Шелест, Є.О. (Економіка промисловості, 2013)
Здійснено узагальнення та систематизацію наявних передумов, проблем, загроз та можливих їх наслідків у сфері формування та використання експортних можливостей машинобудівних підприємств України із застосуванням методу аналогій. Ключові слова: експортний потенціал, підприємство, машинобудування, передумови, проблеми, загрози, наслідки, метод аналогій.