К вопросу о Концепции общегосударственной целевой программы развития промышленности Украины - Вишневский, В.П.; Збаразская, Л.А. (Економіка промисловості, 2013)
Запропоновано концептуальні положення щодо формування в Україні державної промислової політики матричного типу. Обґрунтовано доцільність неоіндустріального варіанта підйому промисловості в сучасних умовах розвитку на- ціональної та світової економік. Рекомендовано шляхи та засоби вирішення завдань неоіндустріалізації у межах розробки і реалізації Загально-державної цільової програми розвитку промисловості на середньострокову перспективу. Ключові слова: державне регулювання, промисловість, промислова політика, стратегія розвитку, цільова програма, неоіндустріалізація