Використання управління капіталом як методу регулювання інвестиційних ризиків на валютному ринку - Аптекар, С.С.; Дорохольский, В.В. (Економіка промисловості, 2013)
Розглянуто сутність і тактики мані-менеджменту як методу регулювання інвестиційних ризиків на валютному ринку Forex для підвищення ефективності рішень, що приймаються інвесторами. Виділено позитивні та негативні сторони кожної з тактик. Ключові слова: валютний ринок Forex, інвестиційні рішення, управління капіталом.