Оценка сценариев экономического развития промышленности региона - Иванова, Е.В. (Економіка промисловості, 2013)
Розроблено науково-методичний підхід до вибору сценарію регулювання економічного розвитку промисловості регіону. Запропоновано схему вибору сценарію регулювання економічного розвитку промисловості регіону. Сформовано матрицю вибору базового сценарію, яка дозволить провести оцінку інституційного середовища регіону для уточнення мети економічного розвитку промисловості ре¬гіону. Ключові слова: економічний розвиток, сценарій, промисловість, конкуренція, інституційне середовище.