Метапростір системотворчого поняття "Лінгвістика/мовознавство” - Ляшук, Н.А. (Термінологічний вісник, 2013)
Упорядковано сучасну українську лінгвістичну термінологію за системотворчим поняттям “лінгвістика / мовознавство”, враховуючи її структурну організацію за тематичними групами та підгрупами.