Поняття "термін-фразема” у лінгвістиці - Продан, Ю.П. (Термінологічний вісник, 2013)
Закцентовано увагу на проблемі визначення лексичних одиниць, які інтегрують ознаки терміна й фраземи. Систематизовано погляди мовознавців на цей феномен.