Основні класифікаційні ряди в українській лінгводидактичній термінологІЇ - Бородіна, Н.С. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано різні принципи та підходи до класифікації лінгводидактичних термінів. Здійснено спробу створити власну класифікацію, поклавши в її основу семантичний принцип, принцип історизму, джерелознавства, системності, словотвору, функціональності. Виявлено та описано основні ряди лінгводидактичних термінів.