Терміни грецького та латинського походження в українській ас трономічній термінології першої третини ХХ століття - Андрусишин, О.М. (Термінологічний вісник, 2013)
Розглянуто функціонування грецьких та латинських запозичень в астрономічній термінології першої третини ХХ століття, уміщеній у третій частині “Словника математичної термінології” Ф. Калиновича та Г. Холодного, описано процеси засвоєння чужомовної лексики.