Проблеми чужомовного впливу на українську науково-технічну термінологію - Куньч, З.Й. (Термінологічний вісник, 2013)
Закцентовано увагу на проблемах, що виникають у сучасній українській науково-технічній термінології через посилення чужомовних впливів. Зокрема йдеться про насичення наукових текстів варваризмами та граматичними англізмами, з’ясовано передумови цього процесу і зроблено висновок щодо потреби його зупинити.