Складання як один із способів термінотворення у галузі гомеопатії - Луковенко, Т.О. (Термінологічний вісник, 2013)
Дослідженню способи терміноворення в українській гомеопатичній термінології; приділено увагу складанню як одному з продуктивних способів творення термінологічних одиниць у галузі гомеопатії.