Вторинна номінація як спосіб творення термінів акушерства і гінекології - Морозова, Г.О. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано особливості вторинної номінації в термінології акушерства і гінекології. Описано семантичні процеси, які вплинули на появу нових термінологічних одиниць; cхарактеризовано основні типи вторинної номінації як засобу відображення нових реалій, що виникають під час розвитку мікросистем.