Префіксальний та префіксально-суфіксальний способи творення термінів гірничої справи - Колган, О.В. (Термінологічний вісник, 2013)
Ідеться про словотвірні особливості гірничих термінів, зокрема приділено увагу префіксальному та префіксально-суфіксальному способам творення термінів гірничої справи як найперспективнішим для подальшої розбудови гірничої терміносистеми. Визначено ступінь продуктивності окремих словотвірних типів у творенні термінів гірничої справи, проаналізовано їх за словотвірним значенням.