Кредитна спілка як учасник відносин у сфері господарювання - Зубатенко, О.М. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
У статті акцентовано увагу на важливій ролі кредитних спілок у вирішенні проблеми фінансування діяльності суб’єктів господарювання, а також розглянуто перспективні напрями здійснення кредитними спілками господарської діяльності. Розроблено пропозиції щодо вдосконалення чинного законодавства України в досліджуваній сфері.