Багатокомпонентні термінологічні одиниці загальнотехнічної терміносистеми - Гаращенко, Л.Б. (Термінологічний вісник, 2013)
Розкрито закономірності формування багатокомпонентних термінів-словосполучень у загальнотехнічній галузі, визначено найпоширеніші структурні моделі багатокомпонентних термінів.