Тематична класифікація українських електроенергетичних термінів - Харчук, Л.В. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано тематичні групи електроенергетичних термінів. Здійснено тематичну класифікацію на поняттєвому рівні терміносистеми, що складає основу її організації.