Антонімія українських фізичних термінів із прізвищевими компонентами - Микульчик, Р.Б. (Термінологічний вісник, 2013)
Вивчено прізвищеві та відпрізвищеві терміни української фізичної термінології; розглянуто питання антонімії фізичних термінів-епонімів та їх різновиди.