Спеціальна лексика в соціолекті українських футбольних фанатів - Процик, І.Р. (Термінологічний вісник, 2013)
Ідеться про специфіку вербального самовираження українських футбольних фанатів, а саме про функціонування у цьому соціолекті спеціальної лексики. Описано назви спеціальних понять, запозичених із різних терміносистем, що їх використовують у своєму мовленні футбольні фанати. Проаналізовано галузеві терміни, зокрема технічні, військові, пожежно-технічні, фізичні, художні, музичні, архітектурні, мистецькі, які в словнику футбольних фанатів зазнали розширення семантики.