Медична лексика в газетному тексті - Поліщук, Н.О. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано медичні терміни, які вживають сучасні журналісти й державні діячі, характеризуючи внутрішню українську політику. Ці терміни, потрапляючи в політичну публіцистику, точно і влучно передають суть міжпартійних і міжособистісних стосунків в українському політикумі.