Термінологізація лексики в суспільно-політичному дискурсі - Таран, А.А. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано вияви термінологізації лексики в українському суспільно-політичному дискурсі, розглянуто передумови й чинники формування спеціалізованих значень загальновживаних слів.