Адаптація в українській термінології іншомовних лексем на позначення засобів розміщення туристів - Півньова, Л.В. (Термінологічний вісник, 2013)
Розглянуто шляхи та причини запозичення іншомовної лексики на позначення засобів розміщення туристів, подано значення окремих запозичених лексем.