Проблеми використання української анатомічної термінології - Жара Г.І. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано суперечності, виявлені під час використання української анатомічної термінології в дисциплінах спортивного профілю. Визначено шляхи усунення термінологічних розбіжностей на основі використання міждисциплінарних зв’язків у навчальних програмах і підручниках для ВНЗ, за якими готують фахівців із фізичного виховання.