Формування податкової культури в Україні та аналіз її складових частин - Ручкіна, В.Н. (Економіка промисловості, 2013)
Визначено чинники формування та розвитку податкової культури в Україні. Проведено аналіз її складових частин. Проаналізовано податкову культуру як складову податкового потенціалу держави. Визначено напрями розвитку податкової культури в Україні. Досліджено роль податкової культури в умовах стимулювання економічного розвитку в Україні. Ключові слова: податкова культура, податковий потенціал, інституційне середовище, податкова система.