Institutional conditions of the economic mechanism formation of industry development - Shemiakina, N.V.; Gorinenko, G.S. (Економіка промисловості, 2013)
Розглянуто інституційні умови формування економічного механізму розвитку промислового сектору економіки. Досліджено поняття економічного механізму, його структуру, елементи, а також найбільш важливі характеристики. Показано вплив інституційних умов на інноваційний розвиток економіки. Виділено наслідки недостатнього рівня технічного розвитку промисловості. Визначено основні перспективи створення ефективного економічного механізму розвитку промисловості. Ключові слова: економічний механізм, економічний розвиток, інституційні умови, інституційне середовище.