Процес адаптування національного митного законодавства до вимог ЄС - Осадча, Н.В. (Економіка промисловості, 2013)
Проаналізовано основні аспекти регулювання митної справи, наведено рекомендації щодо формування інституційного середовища митної справи під час вступу до ЄС. Досліджено інститути регулювання митної справи, визначено пробле¬ми їх формування та розвитку. Проаналізовано вплив ЄС на економіку України та на систему митної справи. Ключові слова: митна справа, норми митного законодавства, митні процедури