Оценка финансовой безопасности предприятия на основе идентификации его финансового состояния - Смирнов, Ю.А.; Панфилова, Т.С. (Економіка промисловості, 2013)
Досліджено методичні підходи до оцінки фінансової безпеки підприємства, визначено їх переваги та недоліки. Розроблено алгоритм оцінки фінансової безпеки підприємств телекомунікаційної галузі за допомогою дискримінантного аналізу. Встановлено критерій ідентифікації стійкого чи нестійкого фінансового стану підприємства. Ключові слова: фінансова безпека, фінансовий стан, телекомунікаційна галузь, константа дискримінації.