Корпоративні права як предмет застави - Смирнова, В.В. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Дано аналіз поняття «корпоративні права», наведеного в різних джерелах. Визначено місце корпоративних прав у господарському обігу. Проаналізовано здатність корпоративних прав виступати предметом застави. Запропоновано рекомендації щодо вдосконалення діючого законодавства.