Модернізація або... „Будинок з химерами” - Головко, В. (Проблеми історії України: факти, судження, пошуки, 2005)
Рецензія на статтю О. Ганжи „Коллективизация сельского хозяйства – модернизация или…?” // Проблеми історії України: факти, судження, пошуки. Міжвідомчий збірник наукових праць. Вип.13. – К.: Інститут історії України НАН України, 2005. – С. 295-312.