Рецензія на монографію «Стратегічне управління розвитком маркетингової діяльності: методологія та організація» - Заруба, В.Я. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Рецензія на монографію: Д. В. Райко «Стратегічне управління розвитком маркетингової діяльності: методологія та організація». – Х. : ВД «ІНЖЕК», 2008. – 632 с.