Особливості скульптури поверхні зерен мінералів у паласитах - Семененко, В.П.; Квасниця, І.В.; Алєксєєва, О.І.; Ширінбекова, С.Н. (Записки Українського мінералогічного товариства, 2008)
Наведено результати растрових електронно-мікроскопічних досліджень скульптури поверхні зерен мінералів із паласитів. Показано, що тонкі скульптурні особливості на поверхні зерен є чутливим індикатором фізико-хімічних умов утворення та еволюції паласитів у космосі й на Землі.