Твердофазові включення незвичайного складу в піропі з балтських відкладів Середнього Побужжя - Вишневський, О.А. (Записки Українського мінералогічного товариства, 2008)
У піропі з балтських відкладів Середнього Побужжя зафіксовано незвичайну асоціацію твердофазових включень. Наявність серед них алюмосилікатної фази з підвищеним вмістом натрію дає змогу висловити припущення про некімберлітове походження вивченого зразка.