Ювілей Дмитра Костянтиновича Возняка (Записки Українського мінералогічного товариства, 2008)
22 листопада 2008 р. виповнюється 70 років від дня народження і 48 років наукової діяльності відомого в Україні та за її межами дослідника включень мінералоутворювального середовища, доктора геологічних наук Возняка Дмитра Костянтиновича.