Сумарна сонячна радіація та альбедо підстильної поверхні в Україні - Рибченко, Л.С.; Ревера, Т.О. (Наукові праці Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, 2011)
Приведено аналіз сумарної радіації та альбедо підстильної поверхні в Україні. Показано зміну цих величин за десятиріччя протягом 1961-2006 рр.