Вітроенергетичні ресурси в Україні - Дмитренко, Л.В.; Барандіч, С.Л. (Наукові праці Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, 2011)
Розглянуто методичні питання оцінювання кліматичних ресурсів вітрової енергії. Наведено результати районування території України за показниками вітроенергоресурсів та карти розподілу прикладних характеристик вітрової енергії.