Особливості багаторічної мінливості річного стоку деяких річок України - Гопченко, Є.Д.; Діденко, Г.В.; Довгич, М.І. (Наукові праці Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, 2011)
На прикладі 17 водозборів у різних частинах території України досліджено особливості багаторічної мінливості річного стоку.