Розроблення схеми короткотермінового прогнозу забруднення повітря для міста Луцька - Кіптенко, Є.М.; Козленко, Т.В. (Наукові праці Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, 2011)
Розглянуто основні характеристики забруднення повітря у місті Луцьк. Досліджено закономірності формування високого рівня забруднення атмосфери шкідливими домішками (пил, діоксид азоту, оксид вуглецю, діоксид сірки, фенол).