Характеристика економічної безпеки на регіональному рівні - Гордієнко, Т.М. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2009)
Розглянуто проблеми економічної безпеки регіону. Обґрунтовано визначення і значущість економічної безпеки регіону, розроблено основні напрями управління економікою регіону в умовах сучасних трансформацій в економіці країни.