Державна регіональна політика: становлення та основні інструменти її подальшої реалізації - Бугай, CM.; Чернова, З.О. (Науково-технічна інформація, 2007)
У роботі надано визначення поняття "регіональна політика" та основні складові формування державної регіональної політики. Доведено, що в основі всіх цих реформ на першому етапі її проведення якраз і є необхідним створення дієздатної, фінансово спроможної територіальної громади.