Аналіз та кількісне оцінювання стану інвестиційної активності в галузі легкої промисловості - Волощук, Р.В.; Кваша, Т.К.; Степашко, М.Т. (Науково-технічна інформація, 2007)
У статті розглядаються основні показники розвитку галузі легкої промисловості України, характеризуються причини негативного стану цієї галузі та даються кількісні оцінки рівня інвестиційної активності в ній. Для кількісного оцінювання інвестиційної активності застосовано підхід на основі моделей конструювання інтегральних індексів для груп первинних показників.